BRUTALAN VUČIĆEV ODGOVOR AMBASADI SAD U BiH: Nisu navikli da postoje nezavisne zemlje, kao i lideri koji ne žele da se dodvoravaju

Novosti online

10. 06. 2024. u 22:05

POSLE saopštenja Ambasade SAD u Sarajevu da je zaključci Svesrpskog sabora "napad na Dejtonski sporazum", na Instagramu se oglasio predsednik Srbije Aleksandar Vučić i najavio odgovor.

БРУТАЛАН ВУЧИЋЕВ ОДГОВОР АМБАСАДИ САД У БиХ: Нису навикли да постоје независне земље, као и лидери који не желе да се додворавају

Foto Dragan Milovanović

- Američka ambasada u Sarajevu je rekla svoje. Sutra će dobiti odgovor. Prvi put ću kao predsednik Srbije da im postavim pitanja, a verujte mi, odgovor neće imati, iako se tiče baš Dejtonskog sporazuma. Problem je u tome što oni nisu navikli da postoje nezavisne i suverene zemlje, kao ni lideri koji ne žele da se dodvoravaju njima, već da brane interese sopstvenog naroda. Biće zanimljiv dan, a malo mi je falilo da pomislim da su dovoljno pametni u američkoj ambasadi u BiH da ne komentarišu Sabor i da se ne sramote. Ovako, sledi odgovor. Postoji jedna mala zemlja na brdovitom Balkanu... - napisao je Vučić na Instagramu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ŠTA ĆE REĆI RUSI? Skandalozno izvinjenje reprezentativca Albanije koji je prostački vređao Srbiju