OGLASILA SE SRPSKA LISTA: Organizovana kriminalno-špijunska mreža Kurtijevog režima razotkriva se sve više

Novosti online

11. 06. 2024. u 21:25

SRPSKA lista oglasila se o novim informacijama koje su se pojavile u javnosti povodom kriminalno-špijunske mreže režima Aljbina Kurtija.

ОГЛАСИЛА СЕ СРПСКА ЛИСТА: Организована криминално-шпијунска мрежа Куртијевог режима разоткрива се све више

Foto: Profimedia

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Organizovana kriminalno-špijunska mreža Kurtijevog režima na severu Kosova i Metohije polako se očigledno razotkriva svakim danom sve više i više. 

Poslednja u nizu informacija danas se deli na društvenim mrežama u vidu audio snimka na kome se jasno čuje kako su Kurtijevi saradnici na severu, iz opštine Leposavić organizovali postavljanje eksploziva pod sopstveni automobil kako bi za to optužili Milana Radoičića i Srpsku listu. 

Da stvar bude gora, ovi fingirani događaji neretko su bili osnov da neki ambasadori pozivaju Srpsku listu kako bi reagovali i osudili izmišljene napade, podmetanje eksploziva ili paljevine, što su očigledno činili ljudi bliski režimu u Prištini, što svakim danom postaje očiglednije.

Zato očekujemo da u ime istine, međunarodni predstavnici pre svega upute izvinjenje zbog ranijih  izjava i insinuacija na račun Srpske liste, ali i javno zahtevaju da se najhitnije pokrenu postupci protiv odgovornih za navedena nedela a sva ova lica nađu u pritvoru, kako se ne bi dozvolilo da ih režim u Prištini i politička podrška iz zaštite od krivičnog gonjenja" navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBI PEVALI, A ONDA... Onda su naišli Danci i desilo se - ovo! (VIDEO)