SRPSKA LISTA O HAPŠENJU SRBINA IZ ZVEČANA: Kurtiju ukidaju sankcije, on nastavlja da teroriše naš narod

D. Z.

20. 06. 2024. u 15:54

DOK neke članice Evropske unije vrše pritisak da se Kurtiju ukinu sankcije, on svakoga dana nastavlja da vrši teror nad srpskim narodom na Kosovu i Metohiji.

СРПСКА ЛИСТА О ХАПШЕЊУ СРБИНА ИЗ ЗВЕЧАНА: Куртију укидају санкције, он наставља да терорише наш народ

Foto: D. Zečević

Tako je juče u popodnevnim časovima bez ikakvog razloga uhapšen Srbin Lazar. D iz Zvečana, carinik na prelazu Rudnica. Lazar je u Zvečanu i okolini poznat kao častan čovek koji je bio spreman da pomogne svima bez obzira na nacionalnost a ne kao neko ko treba da bude hapšen i maltretiran.

Ovo je danas povodom sinoćnjeg hapšenja Srbina iz Zvečana od strane tzv kosovske policije kod Bistričkog mosta saopštila Srpska lista iz koje ističu da ovo hapšenje Kurtijev režim dovodi u vezu sa protestom građana zbog nasilnig ulaska nelegalnih i nelegitimnih gradonačelnika u zgradu opštine Zvečan ali u isto vreme niko od onih koji je tog dana bez upozorenja i zakonskog osnova pucao da ubije Dragišu Galjka nije priveden, kao što nije niko osuđen za pokušaje ubistva Srba na Bistričkom mostu ili sprske dece iz Gotovuše na Badnji dan.

- Postavlja se pitanje, ako se hapse nevini Srbi, proteruju čitave srpske porodice, ukida platni promet, zabranjuje dopremanje hrane i lekova, zatvaraju srpske banke i institucije… čime je to Kurti zaslužio ukidanje sankcija? Ili je možda sve to uradio uz podršku onih istih koji bi da mu ukinu sankcije i time izbrišu odgovornost za nedela nad Srbima – pitaju iz Srpske liste iz koje zahtevaju da se Lazar i svi ostali nevino uhapšeni Srbi puste na slobodu, i sa slobode brane od lažnih optužbi a ne da čame u prištinskim kazamatima širom Kosova i Metohije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

STARO FENG ŠUI PRAVILO: Dve stvari koje nikome ne treba da pozajmljujete - veruje se da ćete privući bedu