MUDRE REČI VUČIĆA SE DANIMA ŠIRE DRUŠTVENIM MREŽAMA: "Slušajte predsednika Srbije i njegovu ocenu situacije u Ukrajini..."

Novosti online

21. 06. 2024. u 09:04

INTERVJU predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je dao za švajcarski "Veltvohe" imao je velik odjek u javnosti. U korist tome govore i cifra koja je premašila dva miliona pregleda, kao i činjenica da mnogi svetski poznati ljudi iz različitih sfera javnog života dele mudre reči našeg predsednika.

МУДРЕ РЕЧИ ВУЧИЋА СЕ ДАНИМА ШИРЕ ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА: Слушајте председника Србије и његову оцену ситуације у Украјини...

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Tako je i svetski poznati finsko-nemački tehnološki biznismen Kim Dot Kom na svom nalogu na društvenoj mreži "Iks" podelio video Vučićevog intervuja, napisavši da treba da poslušamo predsednika Srbije i njegovu iskrenu ocenu o stanju u Ukrajini.

Dodao je i to da Evropljani moraju da se oslobode lošeg uticaja SAD i njenog carstva koje je u padu, ili će, inače, i oni da plate krajnju cenu.

Podsećamo, juče je Robert Kenedi Mlađi takođe na svom nalogu na "Iksu" podelio snimak predsednika Vučića koji priča o krizi i situaciji u Ukrajini. 

- Predsednik Srbije strahuje od rata sa Rusijom zbog Ukrajine. Plaši se gubitka miliona života i želi da zna: gde su odrasli u sobi? I ja takođe želim to da znam - naveo je Kenedi na Iksu, uz snimak Vučićevog razgovora za švajcarski list "Veltvohe".

Intervju predsednika Vučića možete pogledati OVDE.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ JE TENISKI ZLIKOVAC: Iznenađujuće reči DŽona Mekinroa, ovo je rekao o Nadalu i Federeru