"BEDNI POKUŠAJI DA NEKOM NANESE ŠTETU": Kesar o izjavama Đilasa - To je odraz njegove autoprojekcije, beznađa i beščašća

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

14. 07. 2024. u 15:24

ČLAN predsedništva Srpske napredne stranke Dejan Kesar, oglasio se povodom novih napada Dragana Đilasa koji su upućeni na račun Irene Vujović.

БЕДНИ ПОКУШАЈИ ДА НЕКОМ НАНЕСЕ ШТЕТУ: Кесар о изјавама Ђиласа - То је одраз његове аутопројекције, безнађа и бешчашћа

Foto: Novosti

Njegov komentar pročitajte u nastavku teksta.

"Dragan Đilas, očigledno fasciniran likom i delom aktuelne potpredsednice Vlade i ministarke zaštite  životne sredine Irene Vujović, ne odustaje od omalovažavanja, izmišljanja laži i bacanja prašine u oči pratiocima društvenih mreža, u neuspešnim pokušajima da uruši njen integrite.

Zamišljamo Đilasa kako samozadovoljno sedi pred ekranom kompjutera, smatrajući da je mnogo uspeo u političkom životu, i da ga zbog njegove veštine blaćenja političkiih protivnika, neko na Zapadu više ceni. Ali, nije blaćenje jedino po čemu ga građani dobro znaju. Upamćen je i po mizoginom ponašanju i fizičkom obračunu sa ženama u porodici, što jasno pokazuje da ovog, sada već političkog marginalca, ubuduće treba ignorisati. 

Podsetiću da je Dragana Đilasa u sunovrat političke karijere doveo niz katastrofalnih poteza zbog kojih je kasa Beograda, sa Đilasom kao gradonačelnikom, oterana u dubiozu. U isti koš promašenih i tendencioznih poteza spadaju i neupotrebljivi podzemni kontejneri, seče platana, kao i enormno bogaćenje u medijskom prostoru od prodaje reklama, pretvaranje prostora namenjenog deci u kuću Velikog brata, pljačkaška forma pri uvođenju kartica za gradski prevoz, pretnje pripadnicima policije i naravno, pljačka 619 miliona evra... A niz može i da se nastavi. 

Ovaj čovek, sazdan od pakosti i mržnje, nikada nije niti će birati sredstva u prljavoj političkoj borbi. Jedino je rešenje ignorisanje njegovih izmišljenih konstrukcija, a bedni pokušaji da nekome nanese štetu isključivo su odraz njegove autoprojekcije, njegovog beznađa i beščašća" jasan je Kesar.

BONUS VIDEO: Stevandić o Bećiroviću: Patološki je opsednut Vučićem, kao da su mu ugradili čip

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI ODUŠEVLJENI: Srbi, možda ste treći na olimpijadi, ali ste prvi u našim srcima!