ISLAMISTIČKA SLOBODNA BOSNA PONOVO NAPADA VUČIĆA: Najavljivali da će da objave "neviđene tajne", a na videlo isplivala prava istina

Novosti online

22. 07. 2024. u 09:32

ISLAMISTIČKA Slobodna Bosna nastavila je sa napadima na srpskog predsednika Aleksandra Vučića.

ИСЛАМИСТИЧКА СЛОБОДНА БОСНА ПОНОВО НАПАДА ВУЧИЋА: Најављивали да ће да објаве невиђене тајне, а на видело испливала права истина

Foto: Tanjug

Nedelju dana najavljivali su “neviđene tajne” iz Srbije, a onda pronašli "ekonomistu" Bobana Bogdanovića, koji je hteo da napadne predsednika Vučića i Srbiju.

Naime, objavili su tekst "EKSKLUZIVNO/NAJVEĆA TAJNA VUČIĆEVE (SR)BIA-e (I): Šta je predsednik Srbije zatajio Šolcu i zašto se Dodik nije mogao suzdržati…", u kome je isplivala jedna velika istina.

- Da je Vučić priznao Kosovo, da se odrekao Republike Srpske, da je uveo sankcije Rusiji… mi iz srpske opozicije bismo rekli da je dogovor oko litijuma najbolja stvar na svetu za Srbiju - rekao je Bogdanović.

U tekstu koji je objavila Slobodna Bosna je, između ostalog, istaknuto da iza Vučića lično stoje predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin, kineski predsednik Si Đinping i bivši američki predsednik Donald Tramp!

BONUS VIDEO: Opozicionar poručio: Srbi su genocidni, Srbija ne sme da štiti svoj narod u Hrvatskoj i BiH!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GOTOVO JE! Aleksa Avramović napustio Partizan, poznata i naredna destinacija