OVO JE SRPSKA OPOZICIJA: Oni bi da vode državu, a obmanjuju građane izmišljenim olimpijcima i informacijama sa lažnih naloga (VIDEO)

Novosti online

24. 07. 2024. u 14:10

IZ OPOZICIJE nastavljaju da obmanjuju građane. Ovog puta, informišući se na društvenim mrežama, iznose neistinite informacije.

ОВО ЈЕ СРПСКА ОПОЗИЦИЈА: Они би да воде државу, а обмањују грађане измишљеним олимпијцима и информацијама са лажних налога (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

U svojoj kampanji protiv iskopavanja litijuma sada se pozivaju na lažne naloge sa društvene mreže H.

Poslanik Vojislav Mihailović (POKS), u obraćanju iz Skupštine, izjavio je da je atletičarka Ivana Španović odustala od takmičenja na Olimpijskim igrama u Parizu, navodno zbog potpisivanja Memoranduma sa EU. Kao "sportistu" koji, takođe, "bojkotuje" Olimpijadu označio je i Dragana Dobrašinovića.

- Imam još jednu informaciju sa vama da podelim, možda i znate da su Ivana Španović i Dragan Dobrašinović u znak protesta zbog potpisivanja memoranduma sa Evropskom unijom otkazali učešće na Olimpijadi u Parizu i pozvali druge sportiste da u istom tom protestu učestvuju. Jer zaista, oni smatraju da je to poguban dogovor ili predugovor s kojim se Srbija žrtvuje i građani Srbije treba da postanu ljudi koji će da rade po rudnicima, mladež da se iseljava i da ovu našu lepu zemlju zaista žrtvuju zarad neke rude - poručio je Mihailović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Šta donosi nova Samsung Galaxy Z serija uređaja?