"LICEMERJE KOJE STIŽE SA SVIH STRANA": Poslanica SNS demantovala laži Zeleno-levog fronta

Novosti online

25. 07. 2024. u 14:38

POSLANICA Srpske napredne stranke Milica Nikolić reagovala je nakon što je Bogdan Radovanović iz Zeleno-levog fronta izneo niz neistina o tome ko je i kada dao saglasnost za geološka istraživanja bora i litijuma na lokalitetima opštine Požega.

ЛИЦЕМЕРЈЕ КОЈЕ СТИЖЕ СА СВИХ СТРАНА: Посланица СНС демантовала лажи Зелено-левог фронта

Foto: SNS

Nikolić je ukazala da su rešenja doneta 2010. godine, kada je vlast Demokratske stranke, koja je sada u koaliciji sa Zeleno-levim frontom, izdala dozvole.

- Preduzeće 'Rio Sava Eksplorejšen doo', lokalitet Ježevica, Požega, geološka istraživanja bora i litijuma 2010. godine. Preduzeće 'Rio Sava Eksplorejšen doo', lokalitet Dobrinje, mineralna sirovina bor i litijum, 2010. godine. Preduzeće 'Litijum Li Eksplorejšen doo', lokalitet Gorobilje, 2012. godine, mineralna sirovina bor i litijum. Zašto ovo čitam? Zato što govornik kojeg smo prethodno čuli danas je u koaliciji sa Demokratskom strankom, čije je resorno ministarstvo tada izdavalo ove dozvole. Danas u koaliciji sa Demokratskom strankom govore ljudima kako će, kao što ste i malo pre čuli, maline i krompir da plivaju u sumpornoj kiselini. Toliko o borbi za zaštitu životne sredine - rekla je Nikolić.

Ona je dodala da je ovo primer licemerja koje stiže sa svih strana jer opozicija ovakve teme zloupotrebljava pokušavajući da izazove strah i paniku.

BONUS VIDEO: BROJKE SVE GOVORE: Narod je još jednom čuo koja je ključna razlika između Đilasa i Vučića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA NA AFRIČKOM MEDITERANU: Ovo ne smete propustiti - cene nikad niže!