APSURD! Proteste u Paraćinu preuzeo čovek koji je doveo JKP ,,Paraćin“ pred bankrot

Novosti online

03. 08. 2024. u 10:13

Kao što su sve naše analize nepogrešivo pokazale, uprkos neuverljivim demantijama, političari i politikanti su definitivno u potpunoj ofanzivi usmerenoj na preuzimanje protesta protiv iskopavanja litijuma u Srbiji.

АПСУРД! Протесте у Параћину преузео човек који је довео ЈКП ,,Параћин“ пред банкрот

Foto: Novosti

Poslednji u nizu negativnih primera je Nemanja Radomirović, šef paraćinskog ogranka Pokreta za obnovu Kraljevine Srbije (POKS), koji je preuzeo ulogu glavnog organizatora protesta protiv iskopavanja litijuma u ovom gradu zakazanog za 3. avgust.

Radomirović je u lokalnoj sredini od ranije poznat kao funkcioner koji je svojim koruptivnim radnjama doveo JKP ,,Paraćin“ pred bankrot, pri čemu je po instrukciji svog nekadašnjeg bliskog političkog saradnika Dragana Mitića zvanog ,,Talamba“, dugogodišnjeg paraćinskog funkcionera, istupio iz lokalnog pokreta ,,Svi za Paraćin“, kako bi osnovao opštinski odbor POKS-a u Paraćinu.

Osim toga, malobrojnoj javnosti je poznato da  Radomirović u svom CV-u može da se pohvali i diplomom islamske škole – medrese, koju je kao polaznik pohađao u Novom Pazaru, što mu ne predstavlja nikakav problem da se u javnosti prezentuje kao ,,veliki Srbin“ i rodoljub. Ova epizoda iz njegove opskurne biografije postaje još interesantnija kada se zna da je njegov rođeni brat Andrija Radomirović duži niz godina bio sveštenik Srpske pravoslavne crkve (SPC), dok sredinom 2024. godine nije raščinjen zbog, kako tvrde njegovi sugrađani, sprovođenja finansijskih malverzacija.

Sada treba videti da li će ljudi sa ovakvom prošlošću moći da se nametnu čestitim i vrednim građanima Paraćina, jer ako se to dogodi, razloga za zabrinutost biće na pretek.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LAST MINUTE AKCIJA! Zgrabite popust čak do 360€ i rezervišite svoje letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone!