"TRENUTAK ISTINE, PA TAKO RECITE LJUDIMA!" Brnabićeva raskrinkala namere lažnih ekologa - Ovo je pokušaj zaustavljanja i otimanja države (FOTO)

Novosti online

05. 08. 2024. u 16:27

PREDSEDNICA Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić, oglasila se na društvenoj mreži "Iks" povodom novih naslova koji su osvanuli na opozicinim medijima, a tiču se navodne brorbe protiv litijuma, tačnije mržnje upućene prema predsedniku Srbije.

ТРЕНУТАК ИСТИНЕ, ПА ТАКО РЕЦИТЕ ЉУДИМА! Брнабићева раскринкала намере лажних еколога - Ово је покушај заустављања и отимања државе (ФОТО)

FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

- Trenutak istine. Pa tako recite ljudima! To je problem koji imate i koji vas muči, a ne ni litijum, ni životna sredina. Ovo je pokušaj zaustavljanja i otimanja države, bez izbora, bez referenduma, samo borba protiv Aleksandra Vučića. U dva dana, čusmo dve istine - juče da je bivša vlast izmenama zakona zapečatila da Rio Tinto dobije eksploatacionu dozvolu za projekat Jadar; danas da neće više znati, nakon ovog važnog geostrateškog i ekonomskog projekta, kako da pobede Vučića. Zato su sve upregli u ove proteste - od "mentalno izazvanih" osoba, do Šolaka lično! - napisala je Brnabićeva.

BONUS VIDEO: NA ŠOLAKOVOJ N1 SLAVE OLUJU I BLjESAK I PORUČUJU: Nakon što su Srbi proterani, Hrvati su odahnuli

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZA KULISA: Šta je sve Novak Đoković radio u Parizu pre osvajanja zlatne medalje - neviđene fotografije