MEĐU TAKOZVANIM LIDERIMA SE NASTAVLJA OTIMAČINA OKO PROTESTA

Novosti onlajn

06. 08. 2024. u 12:53

TOKOM današnjeg dana se moglo videti da je lider pokreta „Kreni-promeni“ Savo Manojlović „stavio pod šapu“ skup u Sremskoj Mitrovici, kontrolu nad protestom u Inđiji je preuzeo „ProGlas“, nad skupom u Jagodini „ekolozi“ Zlatka Kokanovića, a u Kniću ponovo pokušavaju da se nametnu desničarske organizacije. Jedino što je jasno je to da među svim navedenim grupama bukti rat.

МЕЂУ ТАКОЗВАНИМ ЛИДЕРИМА СЕ НАСТАВЉА ОТИМАЧИНА ОКО ПРОТЕСТА

Foto: Printscreen

U skladu sa tim je i jučerašnji skup desničara u Bresnici, na kojem su dominirale pristalice Branimira Nestorovića i Velje Ilića, izazvao otvoreno protivljenje Zlatka Kokanovića i njegovih „ekologa“, dok je dojučerašnjem „suverenom lideru opozicije“ Draganu Đilasu preostalo jedino da preko „ProGlasa“ očajnički pokušava da zadrži kontrolu.

Kao što se može uočiti iz razvoja događaja, svaka grupacija vuče na svoju stranu i pitanje je kako će se sve to na kraju završiti, s obzirom na to da su već otvoreno počeli da izbacuju jedni druge sa skupova, što jasno ilustruje primer protesta u Smederevu, gde je Aleksandru Jovanoviću Ćuti bilo zabranjeno da se obrati okupljenima, iako je prethodno bio najavljen kao govornik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAĆUŠE POLETELE: Raketirana američka baza