MASKE SU PALE: Miroslav Aleksić i Zlatko Kokanović dogovorili izazivanje haosa u Srbiji

Novosti online

06. 08. 2024. u 21:07

Ako je do sada i bilo nekih nedoumica, danas je postalo kristalno jasno da će jedan od lidera opozicije u Srbiji Miroslav Aleksić i kvaziekolog Zlatko Kokanović 10. avgusta pokušati da izazovu nasilje nad poštenim i nedužnim građanima, prvo u Beogradu, a potom i u celoj Srbiji!

МАСКЕ СУ ПАЛЕ: Мирослав Алексић и Златко Кокановић договорили изазивање хаоса у Србији

Foto: Tanjug/Printskrin

Pojedini aktivisti Kokanovićeve organizacije „Ne damo Jadar“ koji se ne slažu sa rušilačkim metodama borbe, zabrinuto komentarišu da je ceo pakleni plan skovan juče, kada je Aleksić posetio Kokanovića u njegovoj porodičnoj kući. Kao direktnu posledicu tog dogovora tumače današnji nastup Kokanovićevog najbližeg saradnika Nebojše Petkovića, koji je u širokom prostoru dobijenom u Šolakovim medijima jasno najavio oblike terora kojima će organizatori protesta izložiti građane.

Dakle, dosta je bilo sa ispraznim lažima o spontanim i mirnim građanskim protestima. Jedina istina je da će političari poput Aleksića, iskusni u izazivanju brutalnog nasilja na ulicama i napadima na institucije, još jednom pokušati da uvedu Srbiju u period nasilja i nestabilnosti. Ovo je, istovremeno, i najdirektnija potvrda svega onoga o čemu smo pisali i upozoravali javnost tokom nekoliko poslednjih dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UMALO DA SE PORODIM! Urnebesno: Kako su Srbi ispratili nestvaran preokret košarkaša protiv Australije na Olimpijskim igrama