LOŠE PROGNOZE ZA PROTEST U BAJINOJ BAŠTI: Izvlačenje političara iz naftalina

Novosti online

07. 08. 2024. u 08:41

Među pojedinim organizatorima današnjeg protesta u Bajinoj Bašti negativno se komentariše najava da će se među njima naći i propala dosovska političarka koja sebe voli da naziva srpsko-francuskom novinarkom, Milica Čubrilo-Filipović.

ЛОШЕ ПРОГНОЗЕ ЗА ПРОТЕСТ У БАЈИНОЈ БАШТИ: Извлачење политичара из нафталина

Opština Bajina Bašta

Ona u Bajinu Baštu sada dolazi kao vatreni pristalica „Zeleno-levog fronta“, kome je u prethodnom periodu preko svojih francuskih veza na sve načine pokušavala da obezbedi različite vidove podrške. Takođe, svoj novootkriveni „ekološki aktivizam“ Milica Čubrilo-Filipović koordinira sa još jednim davno zaboravljenim dosovskim kadrom, koji po svoj prilici namerava da iskoristi proteste kako bi se, u nadi da se narod više ne seća njegovog tragikomičnog lika i dela, ponovo vratio na srpsku političku scenu. U pitanju je bivši ministar Božidar Đelić, koji u Francuskoj vodi lagodan život zahvaljujući obilnim plodovima svog ministarskog „rada“.

Njih dvoje su zaista pravi pokazatelji šta je zapravo suština pokušaja političara da zloupotrebe ove proteste – povratak na vlast onih članica nekadašnjeg DOS-a i nebrojenih njegovih potonjih i savremenih derivata koji su više od jedne decenije harali po Srbiji dok je nisu doveli na ivicu ekonomske propasti i potpunog potiranja identiteta i suvereniteta. Tokom tog perioda, dok su država i narod gledali u ponor, Milica Čubrilo-Filipović je uživala u blagodetima visokih funkcija, budući da je direktno iz američkog USAID-a postala ministar za dijasporu, a potom i ambasador u svom rodnom Tunisu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAJČEŠĆE SRPSKO PREZIME: Nije ni Petrović ni Nikolić - poreklo će vas iznenaditi, a nosi ga oko 150.000 ljudi