BEOMAJDAN KREĆE IZ POŽEGE! Najogoljeniji primer modus operandija stranih centara moći i njihovih agentura

Novosti online

09. 08. 2024. u 13:31

VEČERAŠNjI antilitijumski protesti u Požegi su možda i najogoljeniji primer modus operandija stranih centara moći i njihovih agentura koji treba da u završnici dovedu do Beomajdana i nasilnog rušenja legitimno izabranih vlasti na protestima zakazanim za 10. avgust u Beogradu.

БЕОМАЈДАН КРЕЋЕ ИЗ ПОЖЕГЕ! Најогољенији пример модус операндија страних центара моћи и њихових агентура

Foto: Profimedia

Naime, organizator protesta u Požegi je istaknuta aktivistkinja „ProGlasa“ Katarina Đukić, što je posebno interesantno ako se uzme u obzir da se kao navodni ekološki aktivista već godinama finansira od strane američke Agencije za međunarodni razvoj (USAID) i briselske „Evropske zadužbine za demokratiju“, kao i da blisko sarađuje sa jednim od glavnih izvođača radova na sprovođenju Beomajdana u delo – Zlatkom Kokanovićem, potpredsednikom udruženja „Ne damo Jadar“.

U svrhu što bolje pripreme za subotnje proteste u Beogradu, Đukićka je za proteste u Požegi kao predviđene govornike izvela „tešku artiljeriju“ „ProGlasa“, višestruko kompromitovane simbole politizacije pravosudnih funkcija u Srbiji, sudiju Miodraga Majića i tužiteljku Bojanu Savović. Takođe, među meštanima Požege se komentariše i da je Đukićka odvojila deo novca dobijenog od stranih donatora u fond za plaćanje prekršajnih kazni za učesnike protesta u Beogradu, s obzirom na to da zajedno sa drugim organizatorima planira da pozove ljude na blokiranje saobraćajnica.

BONUS VIDEO: TUČA NA PROTESTU U MILANOVCU: Lažni ekolozi se makljali međusobno

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Evo šta je Svetislav Pešić otkrio o orlovima posle meča Srbija - SAD u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu!