"EKOLOŠKI" PRIRUČNIK ZA OBOJENU REVOLUCIJU: Sve dobro "zakuvano" u stranim centrima moći

Novosti online

09. 08. 2024. u 18:35

NEDUGO nakon što je pokret „Ekološki ustanak“ objavio prilično naivan i amaterski pamflet, koji bi trebalo da predstavlja neku vrstu „uputstva“ za učesnike protesta, u skladu sa uspostavljenom praksom sprovođenja „obojenih revolucija“, objavljen i opsežniji „priručnik“ za učesnike „Beomajdana“, koji demonstrante poučava kako da postupaju u raznim ekscesnim situacijama, uključujući i one koje podrazumevaju suprotstavljanje pripadnicima MUP-a.

ЕКОЛОШКИ ПРИРУЧНИК ЗА ОБОЈЕНУ РЕВОЛУЦИЈУ: Све добро закувано у страним центрима моћи

Foto: Profimedia

Iako su kao potpisnici ovog „priručnika“ navedena udruženja „Ne damo Jadar“, „Marš sa Drine“, „Eko straža“, „Sviće“, „Stav“ i KOMS, jasno je da ga nisu oni osmislili, s obzirom na to da je njegova sadržina identična štivu koje se delilo učesnicima dosadašnjih „obojenih revolucija“ širom sveta.

Sve ovo potvrđuje da protest u Beogradu nije izašao iz „domaće kuhinje“, već je „zakuvan“ u istim onim centrima moći iz kojih je tokom prethodnih decenija „serviran“ u mnogim državama, na svim kontinentima, a dobro znamo kako su te zemlje završile.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČUDESNA SRBIJA BEZ OLIMPIJSKOG FINALA U KOŠARCI! Orlovi držali u šaci Tim snova, ali su se Amerikanci nestvarno spasili!