KAKAV APSURD! Organizatori "Beomajdana" nisu pružili ni osnovnu pravnu pomoć uhapšenim izgrednicima

Novosti online

12. 08. 2024. u 12:44

KREATORI i organizatori Beomajdana ciljano nisu pružili pravnu pomoć, odnosno nisu pomogli nedavno uhapšenim izgrednicima Ivanu Bjeliću, Nikoli Ristiću i Jevđeniju Dimitrijeviću, da ulože žalbe na prekršajne presude kojima su osuđeni na zatvorske kazne.

КАКАВ АПСУРД! Организатори Беомајдана нису пружили ни основну правну помоћ ухапшеним изгредницима

Foto: Tanjug

Očigledno je da političkim kreatorima Beomajdana važno da njihovi aktivisti leže u zatvoru, kako bi to iskoristili za nove proteste. Na taj način, evidentno je da su Bjelić, Ristić i Dimitrijević ciljano žrtvovani od organizatora Beomajdana, koji i ovim postupkom još jednom dokazuju da su spremni na sve, kada je u pitanju njihova ambicija za realizacijom opskurnih planova.

Tragično je to da uhapšenim izgrednicima, koji su pored toga ipak i mladi ljudi, nečija deca, niko od onih koji su ih gurnuli u vatru, a nakon toga i izmanipulisali, nisu našli za shodno da im pruže ni osnovnu pravnu pomoć, a to je žalba na presudu.

Sve navedeno dokazuje već odavno prozrete planove Beomajdanovaca da su spremni da žrtvuju i svoje najbliže sledbenike, te da neće birati ni način, ni sredstva da nasilnim putem osvoje vlast i realizuju obojenu revoluciju u našoj zemlji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA U ŠOKU ZBOG SRBA! Mediji poručili Hrvati, dobro se držite za zid ili sjednite, a onda im saopštili ovo