SRAM TE BILO, PETKOVIĆU! Prodao zemlju Rio Tintu, a sada ponižava srpske domaćine i sprda se sa njihovim mukama - "To je seljačka politika"

Novosti online

14. 08. 2024. u 22:58

NEBOJŠA Petković, lider pokreta "Ne damo Jadar", prodao je zemlju Rio Tintu, pa je sebi dao za pravo da ponižava srpske domaćine i sprda se sa njihovim mukama.

СРАМ ТЕ БИЛО, ПЕТКОВИЋУ! Продао земљу Рио Тинту, а сада понижава српске домаћине и спрда се са њиховим мукама - То је сељачка политика

Foto: Printskrin

Naime Nebojšin otac je prodao zemlju Rio Tintu, a njegov sin se oglasio na društvenoj mreži "X" nakon predsednikovog razgovora sa građanima u Malom Zvorniku.

- Upravo smo videli jedan primer čuvene "seljačke politike". Prvo podržiš predsednika i kažeš da je kopanje litijuma super ideja, a onda kažeš kako ti treba 8 km puta do tvog sela. Njemu treba put, a za zagađenje baš ga briga, on je svoj problem rešio - napisao je Petković.

Podsetimo, predsednica Skupštine Ana Brnabić istakla je na svom Iks profilu, reagujući na izjavu Nebojše Petkovića iz udruženja "Ne damo Jadar" o tome da su organizatori protesta odbili razgovor sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem danas u Malom Zvorniku, da to samo pokazuje koliko nemaju argumenata i koliko njihovi protesti nemaju veze sa litijumom.

(informer.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

OVO NIJE OČEKIVAO! Evo šta su tašta i tast uradili kada je Dušan Mandić doneo treće olimpijsko zlato u vaterpolu (VIDEO)