''NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA, PROGLASIĆEMO DAN ŽALOSTI'': Oglasio se gradonačelnik Novog Sada o požaru koji je odneo u smrt celu porodicu

Novosti online

23. 08. 2024. u 10:50

GRADONAČELNIK Novog Sada Milan Đurić izjavio je danas da će nakon izveštaja Ministarstva unutrašnjih poslova povodom požara u Novom Sadu u naselju Salajka, gde je stradalo šest mladih osoba, od čega četvoro dece, proglasiti Dan žalosti.

НЕЗАПАМЋЕНА ТРАГЕДИЈА, ПРОГЛАСИЋЕМО ДАН ЖАЛОСТИ: Огласио се градоначелник Новог Сада о пожару који је однео у смрт целу породицу

Foto: Printskrin Instagram/milandjuric77


On je u izjavi novinarima rekao da je Novi Sad ponovno zadesila velika tragedija, kao i da MUP radi na utvrđivanju okolnosti pod kojim se požar desio, kao i da će narednih dana biti doneta odluka o Danu žalosti u Novom Sadu.

- Jutros je Novi Sad ponovno zadesila velika tragedija. U pitanju je požar koji se desio u Ulici Đorđa Dere, Salajka je u pitanju, kod Almaškog groblja, gde je život izgubilo šestoro mladih ljudi, od kojih su četvoro deca. Nakon 'Launča' i 'Kontrasta' desio se još jedan požar - rekao je Đurić. 

Foto: Z. Grumić

 

On je objasnio da su vatrogasci od 2.43 časova jutros bili na terenu i gasili požar, ali da su samo mogli da, zajedno sa tužiocem i policijom, iznesu tela nastradalih.

Foto: Z. Grumić

 

- Ona se nalaze na obdukciji na sudskoj medicini. Čekamo rezultate obdukcije. Preliminarni izveštaj. MUP radi na utvrđivanju svih relevantnih činjenica, dokaza, da znamo šta se to jutros dogodilo u kući gde je nastradalo šestoro mladih ljudi, od kojih su četvoro bili deca - rekao je Đurić.

Foto: Z. Grumić

 


Posle tragičnog požara noćas u Novom Sadu, u kojem je živote izgubilo šest osoba, gradonačelnik Milan Đurić posetio je mesto tragedije i u razgovoru sa rodbinom i komšijama nastradalih izrazio najdublje saučešće i obećao svu potrebnu pomoć grada u ovoj teškoj situaciji. 

Foto: Z. Grumić

Foto: Z. Grumić

BONUS VIDEO: TRAGIČAN POŽAR U NOVOM SADU: Poginula šestočlana porodica

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner možda usred Ju-Es opena bude izbačen iz tenisa?!