"IZUZETNO NAM JE VAŽAN PRIVREDNI RAZVOJ SVAKOG DELA NAŠE ZEMLJE": Mesarović u poseti Priboju

Novosti online

31. 08. 2024. u 19:59

MINISTARSKA privrede Adrijana Mesarović posetila je opštinu Priboj i razgovarala sa predsednikom opštine Priboj Lazarom Rvovićem i predsednikom Skuštine opštine Priboj.

ИЗУЗЕТНО НАМ ЈЕ ВАЖАН ПРИВРЕДНИ РАЗВОЈ СВАКОГ ДЕЛА НАШЕ ЗЕМЉЕ: Месаровић у посети Прибоју

Foto: Printskrin/Instagram/Adrijana Mesarović

Mesarović je započela posetu u Regionalnom inovacionom startap centru gde se sastala sa  Lazarom Rvovićem, predsednikom Opštine Priboj, Borisom Mrdovićem, predsednikom Skupštine Opštine Priboj i njihovim saradnicima sa kojima je razgovarala o brojnim podsticajima Ministarstva privrede.


- Izuzetno nam je važan privredni razvoj svakog dela naše zemlje, a svi napori našeg predsednika Aleksandra Vučića usmereni su ka tome da privredna aktivnost bude što ravnomernija, i zato nastavljamo komunalna i infrastrukturna opremanja, jer to je osnov za nove investicije i razvoj svih delova naše Srbije. - rekla je Mesarović u objavi na Instagramu.

Dodala je da je razgovarala i o prolasku gasovoda koji je od ključnog značaja za dalji razvoj ove opštine, privrede i za same građane, te je to jedan od projekata na kojem će raditi.


- Predsednik Vučić i ova Vlada Srbije okrenuti su isključivo ka našim građanima, i zato koristimo svaki trenutak da razgovaramo sa njima i vidimo na koji način možemo da im poboljšamo i olakšamo život. - navodi se dalje u objavi.

BONUS VIDEO:

PRIPREME U NOVOM SADU PRED DOČEK PREDSEDNIKA MAKRONA

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EVO ZBOG ČEGA JE SRBINU ODUZETA MEDALJA U PARIZU: Ovaj potez ih otkrio