PREPLANULI SIMIŠIĆ U BEZNAĐU VRIŠTAO I PRETIO ISPRED RTS-A: Detalji sa protesta

Novosti online

01. 09. 2024. u 19:45

SAMOZVANI lider “Eko straže” Bojan Simišić obratio se večeras na protestu organizovanom ispred RTS-a, pri čemu je njegov nastup obeležilo nekoliko slikovitih detalja: preplanuo ten nastao kao rezultat dvomesečnog letovanja, izbezumljen lutajući pogled, podvriskivanje i moduliranje glasa, teško razumljive i nejasne pretnje državnim institucijama, kao i ponavljanje mantre “Snaga je u brojevima”.

ПРЕПЛАНУЛИ СИМИШИЋ У БЕЗНАЂУ ВРИШТАО И ПРЕТИО ИСПРЕД РТС-А: Детаљи са протеста

Foto: Printskrin

Upravo ovo poslednje je Simišića potpuno izbacilo iz ravnoteže i uslovilo da govori loše i svega nekoliko minuta. Naime, neposredno pre izlaska na binu je od saradnika dobio informaciju da se na protestu okupilo svega oko 2000 ljudi, odnosno više nego deset puta manje nego 10. avgusta.

Apsolutni fijasko protesta koji je većim delom organizovao sa grčkih plaža, pokazao je Simišiću da je uzalud danima zloupotrebljavao svoju porodicu, izmišljao pritiske i planove za njegovo hapšenje. Do identičnog zaključka su došli i drugi lažni ekolozi koji su učestvovali u organizaciji skupa ispred RTS-a, uz komentare da je Simišić upropastio protest i ugasio energiju građana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRAMOTA! Huligani povredili Mrkelu, Drkušić zbog petarde morao ranije da završi meč u Milanovcu (FOTO/VIDEO)