U TOKU OPASNA AKCIJA IZ INOSTRANSTVA Vučić: Neko je lukavo naredio da se uplaši naš narod

Novosti online

04. 09. 2024. u 12:48

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je neko spolja naredio akciju koja za cilj ima da uplaši ljude da će zbog litijuma biti zatrovane vode.

У ТОКУ ОПАСНА АКЦИЈА ИЗ ИНОСТРАНСТВА Вучић: Неко је лукаво наредио да се уплаши наш народ

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

- Došao sam i da ispitamo stvari i oko voda i oko svega. Neki spolja su lukavo naredili jednu akciju koja se zove "uplašiti ljude time što ćete da govorite o vodi." Zato što je voda izvor života. Voda je sve. I onda oni bez ikakvog argumenta će da kažu "aha, zatrovaćete Jadar, zatrovaćete Savu i Dunav i nećemo imati vodu". Čak gledamo i univerzitetske profesore koji brutalno lažu, nije to što ne znaju, koji kažu da će Srbija da bude pustinja, kako će voda da nam bude zatrovana. Kako i na osnovu čega, ne zanima ih. Došao sam ovde i razgovaraćemo o svemu tome. Biće relevantnih sagovornika, biće jedno posebno interesantno veče ili podne. Hoću da kažem ljudima da će sve naše vode i zemljišta da budu sigurni - kaže Vučić i dodaje:

- Hoću da poručim ljudima da će sve naše vode da nam budu čiste, da ulažemo ogroman novac ne samo u prečistače otpadnih voda, nas će samo tamo selo Slanci koštati skoro pa milijardu računajući sve faze projekta da bismo u Beogradu imali prozirnu vodu u Savi i Dunavu kao što je u Beču. Hoćemo čiste reke, hoćemo čistu vodu i to je takođe deo takozvane pete industrijske revolucije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZA MENE JE ĐOKOVIĆ RIVAL: Tenisko čudo iz Srbije šokiralo javnost