IDEOLOG SRPSKE OPOZICIJE NAZVAO SRBE NA KIM OLOŠEM! Pozvao Kurtijevog ministra da ih uhapsi, a za to vreme đilasovci i šolakovci ćute (FOTO)

Novosti online

12. 09. 2024. u 09:56

IDEOLOG srpske opozicije, miljenik teroriste Aljbina Kurtija i dokazani narkoman Boban Bogdanović pozvao je lažnog ministra samoproklamovanog Kosova Dželjalja Svečlju da uhapsi Srbe koji se bore protiv terora, nazivajući ih "ološem".

ИДЕОЛОГ СРПСКЕ ОПОЗИЦИЈЕ НАЗВАО СРБЕ НА КИМ ОЛОШЕМ! Позвао Куртијевог министра да их ухапси, а за то време ђиласовци и шолаковци ћуте (ФОТО)

Boban Bogdanović, Foto Printskrin

- Ministre Svečlja, hapsite ovaj "ološ" pre nego što izazovu oružani sukob! Današnja akcija kleronacionalista "srpski svet“ je pažljivo osmišljen u iščekivanju "odgovora" Aleksandra Vučića, koji će biti takav da će biti povod da se upali fitilj novih sukoba na Kosovu! - bez imalo srama napisao je kurtijevac i simpatizer srpske opozicije.

Foto: Printskrin

Podsećamo, srpska opozicija je zanemela nakon poslednjih dešavanja u južnoj srpskoj pokrajini kada su četvorica srpskih mladića brutalno pretučena i uhapšena.

Njih je kritikovao i poslanik iz redova Narodnog pokreta Srbije Miroslava Aleksića Žarko Ristić, koji je zbog toga po hitnom postupku izbačen iz stranke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BIĆEMO PRINUĐENI Putin: NATO odlučuje da li će direktno ući u sukob u Ukrajini!