VELIKA KRIZA U AMERICI: Šešelj komentarisao novi atentat na Trampa

Novosti online

16. 09. 2024. u 17:51

POTPREDSEDNIK SRS Aleksandar Šešelj ističe da u Americi vlada kriza, što dokazuju i atentati na Trampa.

ВЕЛИКА КРИЗА У АМЕРИЦИ: Шешељ коментарисао нови атентат на Трампа

Foto: EPA

- Amerika pokušava da ostvari svoje interese na silu. To smo videli i kada su napali Srbiju sa svojim satelitima. Tramp se razlikuje od uobičajene administracije SAD i uspostavio je politiku protiv tog establišmenta. Bajden nije bio psihički sposoban da vodi zemlju. U Americi postoji velika kriza i to se vidi preko atentata na Trampa koji se ponavljaju - rekao je Šešelj.

On dodaje i da Trampova administracija nije toliko pritiskala Srbe, kao i to da je obezbeđenje Trampa ovog puta sprečilo atentat.

- Amerikanci uvek na štetu Srba žele da ostvare svoje ciljeve preko urušavanja Republike Srpske i separacije Srbije. Trampova administracija nije imala toliki narativ prema Srbima i nisu bili u standardnom okviru njihovog establišmenta. Obezbeđenje je shvatilo ozbiljno svoj posao i ovog puta su reagovali na vreme pre atentata - kazao je Šešelj za Informer TV.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

KRAĐA porodičnog automobila iz garaže ili dvorišta je nešto što su mnogi roditelji i njihovi sinovi i kćeri imali prilike da iskuse i često je samo faza u odrastanju tinejdžera; za razliku od nje, krađa vojnog aviona predstavlja potpuno drugačiju vrstu avanture. Ipak, i takvi slučajevi zabeleženi su tokom istorije avijacije - i to ne samo jedan ili dva.

16. 09. 2024. u 12:07

Komentari (0)

JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)