LAŽNI EKOLOG MILOVAN PETROVIĆ NASTAVIO SA RASKRINKAVANJEM OPOZICIJE

Novosti online

12. 10. 2024. u 19:15

KAKO smo već pisali, samozvani „ekološki prvoborac“ i osnivač minorne organizacije „Srpski orao“ Milovan Petrović je u obraćanju preko „Fejsbuka“ nastavio sa žestokim kritikama svojih dojučerašnjih saboraca i opozicionih poslanika, lidera stranke „Ekološki ustanak – Ćuta“ (EU – Ćuta) Aleksandra Jovanovića – Ćute, predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa i lidera stranke „Novo lice Srbije“ (NLS) Miloša Parandilovića.

ЛАЖНИ ЕКОЛОГ МИЛОВАН ПЕТРОВИЋ НАСТАВИО СА РАСКРИНКАВАЊЕМ ОПОЗИЦИЈЕ

Foto: Printskrin

Ovog puta, kvaziekolog Petrović je otišao korak dalje i konstatovao da „opozicija u Srbiji ne postoji“, nakon čega je pomenutim liderima opozicionih partija uputio salvu uvreda i psovki, čime je definitivno potvrdio da je vreme njihove saradnje nepovratno prošlo.

 
Podsećamo da je do pomenutog sukoba i raskola došlo zbog toga što Petrović kao istaknuti „ekolog“ smatra da su ga Jovanović, Đilas i Parandilović izdali u borbi za tzv. ekološku agendu i da se na nedavno okončanoj sednici Narodne skupštine Srbije na kojoj je odbačen Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o rudarenju i geološkim istraživanjima, nisu dovoljno založili da se čuje glas „ekologa“ u javnosti.

Pogledajte video:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRPSKI DERBI U STOKHOLMU: Međedović protiv Đerea, ulog je ogroman