MARKO ĐURIĆ PORUČIO NATO ČLANICAMA: Bolje Albancima na KiM pošaljite knjige, tenkovima nikada neće ući u UN

Tanjug

27. 07. 2020. u 09:10

DIREKTOR Kancelarije za KiM Marko Đurić izjavio je danas da se pojedine NATO zemlje takmiče koja će bolje i više oružja isporučiti Prištini i poručio im da je bolje da Albancima na KiM pošalju knjige, jer s tenkovima neće ući u UN, Unesko, Interpol.

МАРКО ЂУРИЋ ПОРУЧИО НАТО ЧЛАНИЦАМА: Боље Албанцима на КиМ пошаљите књиге, тенковима никада неће ући у УН

Foto: Tanjug

-Gospodo, ako hoćete da pomognete Albancima na Kosovu i Metohiji, šaljite im knjige, a nemojte da im šaljete tenkove jer sa tenkovima nikada neće ući ni u Ujedinjene nacije, ni u Unesko, ni u Interpol-rekao je Đurić za RTS.

On je naveo da je Srbija uvek opredeljena za mir, ali i spremna da zaštiti svoje.

-Mi Srbi se nikada nismo plašili bilo čije sile, uvek smo bili opredeljeni za mir i uvek spremni da zaštitimo ono što je naše. To ste juče mogli da čujete i od predsednika Srbije-naveo je Đurić.

Kako kaže, na KIM, umesto oružja, treba poslati knjige, Rezoluciju 1244, Povelju UN...

-Ako Avdulah Hoti može da kaže da je jedino rešenje u okviru važećeg ustava tzv Kosova, ja ću lično da mu pošaljem Ustav Republike Srbije pa da nešto nauči, jer je naš Ustav bar 200 godina stariji u odnosu na njihov-poručio je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (2)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!