JOŠ PAR DANA ZA PRIJAVU: Srpska poljoprivreda na Svetskoj izložbi u Dubaiju

V. N.

29. 12. 2021. u 12:39

KOMPANIJE iz poljoprivredno-prehrambenog sektora naše zemlje predstaviće svoje proizvode, usluge i projekte, kao i mogućnosti za međunarodnu saradnju na 8. tematskoj nedelji „Poljoprivreda i prehrana“ od 12. do 20. februara 2022. godine u okviru "Ekspo 2020 Dubai."

ЈОШ ПАР ДАНА ЗА ПРИЈАВУ: Српска пољопривреда на Светској изложби у Дубаију

Arhiva

Svi zainteresovani privrednici iz ovog sektora imaju mogućnost da se do 31. decembra prijave za učešće na Svetskoj izložbi, Privrednoj komori Srbije na mejl biljna.prehrambena@pks.rs. Više informacija i neophodna dokumentacija nalaze se na: pks.rs/dubai-expo-2020

Članovi privredne delegacije imaće priliku tokom boravka u Dubaiju da posete i sajam prehrambene industrije „Gudfud“ koji se od 13. do 17. februara održava u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Učešće na Svetskoj izložbi privrednicima iz Srbije omogućeno je uz povlašćene uslove koji obuhvataju besplatnu avio-kartu (čarter let Beograd-Dubai-Beograd), besplatne lokalne transfere, smeštaj po povlašćenim cenama u odabranim hotelima, kao i besplatno korišćenje Biznis haba Srbije u slobodnoj zoni Južni Dubai (Dubai South).

Pod sloganom ''Povezivanje umova, stvaranje budućnosti'' (Connecting minds, creating the future) Svetska izložba "Ekspo 2020 Dubai" počela je 1. oktobra 2021. i trajaće do 31. marta 2022. godine. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!