CITRUSI UPOLA JEFTINIJI NA KVANTAŠU: Tikvice na pijacama od 40 do 250 dinara
TEZGE na beogradskim zelenim pijacama obiluju bogatom ponudom. Sveže povrće i dalje je aktuelno i traženo među kupcima. Od voća jabuke, na beogradskim zelenim pijacama cena im se formira do 40 do 180 dinara, ali na "Veletržnici" kilogram je moguće pazariti i za 30.

Privatna arhiva
Jabuke su najjeftinije na Vidikovačkoj i pijaci Zeleni venac. Citrusi su tokom hladnijih dana izuzetno traženi, i među kupcima su još uvek aktuelni. Kilogram limuna, mandarina i pomorandži od 120 do 200 dinara. Na Kvantašu, ovo voće je dosta jeftinije, pa je kilogram moguće pazariti i za 50 dinara.
Ljubitelji karfiola izdvojiće od 100 do 200 dinara za kilogram, a cena se ne razlikuje mnogo ni na Veletržnici. Tikvice su najjeftinije na Dušanovačkoj pijaci i koštaju 40 dinara, a na Zvezdari i Paliluskoj pijaci su čak 250 dinara.
Mladi luk i zelena salata su od 30 do 50 dinara, krompir od 70 do 140 dinara, šargarepa i spanać 100 dinara.
Iako mu nije vreme, pojedini trgovci izneli su na tezge i paradajz, a cena je od 100 do 250 dinara. Kilogram uvoznog omiljenog crvenog povrća na Veletržnici je od 100 do 140.
Krastavci i paprike su na beogradskim pijacama od 130 do 250, a cena im se ne razlikuje mnogo ni na Veletržnici.

RASKOMADAO TELA GEJ PARA, GLAVE STAVIO U ZAMRZIVAČ: Poroti se smučilo zbog monstruoznog snimka, jedan nije došao na suđenje (FOTO)
KOLUMBIJSKI državljanin Jostin Andres Moskera (35) proglašen je krivim za dvostruko ubistvo u slučaju koji je šokirao britansku javnost.
21. 07. 2025. u 18:43

ŠOK PRIZOR NA EVZONIJU: Čovek stigao na granicu u ovo vreme, nema žive duše! Evo kada da krenete put Grčke
LETNjI odmor za mnoge građane Srbije i regiona započinje u beskrajnom redu na graničnom prelazu Evzoni, na ulazu iz Severne Makedonije u Grčku.
20. 07. 2025. u 11:15

Naučnici ajkulama spustili mrtvu kravu na 1.629 metara dubine - nisu mogli da veruju šta su ribe uradile (VIDEO)
"TO POKAZUJE strategiju preživljavanja kod vrsta koje se ne hrane usamljeno."
14. 07. 2025. u 13:06
Komentari (0)