"RAZUME SE U RED I KULTURU": Pas oduševio sve putnike u gradskom prevozu (FOTO)

Novosti online

26. 04. 2023. u 15:34

KOLIKO puta se sa vama u gradskom prevozu vozilo neko kuče ili mače? U prigradskom se desi da se nekoliko stanica sa nama provoza i po koja koka ili prase.

РАЗУМЕ СЕ У РЕД И КУЛТУРУ: Пас одушевио све путнике у градском превозу (ФОТО)

Foto: N. Fifić

Pa tako je i juče putnike u gradskom prevozu iznenadio jedan pas, ali neverovatno lepo vaspitan.

Naime, jedan od korisnik društvene mreže "Tviter" svoje oduševljenje prema psu koji je ušao u autobus i provozao se do željene stanice, a nakon toga uredno izašao, morao je da podeli na internet, gde je i izazvao opšte oduševljenje ljubitelja životinja.

- Ušlo kuče u autobus, provozalo se i kad je njegova stanica došla, uredno sačekalo na vratima i izašlo. Žao mi što ga nisam uslikao kako lepo sedi ispred vrata i čeka da se otvore, nego tek kad je krenulo da izlazi. Razume se u gradski prevoz, red i kulturu, možda je advokat - našalio se na kraju ovaj tviteraš.

Komentari su se na račun psa samo nizali, o njegovoj kulturi, snalažljivosti kao i ponašanju korisnici su razmenjivali mišljenja.

"Pas je genijalac", "Kučići su ipak pametni i vaspitani", "Kuče kulturnije nego polovina stanovnika prestonice", "Gospodin kuče"... nizali su se komentari.

(Blic)

BONUS VIDEO: DECU IZ RAVNICE UČI KAKO “RASTU” PLANINE: Nastavnik iz Kikinde napisao dve knjige iz geografije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!