"LETNJI POZORIŠNI DANI NA OLIMPU": GO Zvezdara objavila poziv na učešće u tradicionalnoj manifestaciji, prijavljivanje do 10. juna

T.N.

26. 05. 2023. u 08:15

GRADSKA Opština Zvezdara objavila je poziv za učešće na 15. manifestaciji "Letnji pozorišni dani na Olimpu" koja će biti održana u avgustu.

ЛЕТЊИ ПОЗОРИШНИ ДАНИ НА ОЛИМПУ: ГО Звездара објавила позив на учешће у традиционалној манифестацији, пријављивање до 10. јуна

GO Zvezdara

- Letnji pozorišni dani na Olimpu su tradicionalna manifestacija revijalnog karaktera koja se održava svake godine tokom poslednje nedelje avgusta meseca u organizaciji Gradske opštine Zvezdara i u saradnji sa SC "Olimp-Zvezdara" - kažu u ovoj opštini.

Za učešće u ovoj manifestaciji mogu se prijaviti profesionalna pozorišta, nezavisne pozorišne organizacije i ostali oblici pozorišnih produkcija koji na svom repertoaru imaju predstave za decu. Dramske, igrane lutkarske predstave, plesne i kombinovane, predstave klasičnog teatra i predstave koje pripadaju novim pozorišnim tendencijama kao što su ulični teatar, cirkus teatar, teatar pokreta, pozorišni performansi i mnogi drugi mogu se prijaviti da učestvuju u tradicionalnoj manifestaciji.

Popunjen Prijavni formular potrebno je dostaviti na imejl adresu kutlura@zvezdara.org.rs, najkasnije do 10. juna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

AMBASADOR Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko ocenio je danas da je poklapanje eskalacije situacije na Kosovu i Metohiji sa protestima u Beogradu „očigledan pritisak“ na srpsko rukovodstvo i da je „cilj Zapada promena politike Srbije“.

03. 06. 2023. u 15:03

Komentari (0)

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!