"LETNJI POZORIŠNI DANI NA OLIMPU": GO Zvezdara objavila poziv na učešće u tradicionalnoj manifestaciji, prijavljivanje do 10. juna

T.N.

26. 05. 2023. u 08:15

GRADSKA Opština Zvezdara objavila je poziv za učešće na 15. manifestaciji "Letnji pozorišni dani na Olimpu" koja će biti održana u avgustu.

ЛЕТЊИ ПОЗОРИШНИ ДАНИ НА ОЛИМПУ: ГО Звездара објавила позив на учешће у традиционалној манифестацији, пријављивање до 10. јуна

GO Zvezdara

- Letnji pozorišni dani na Olimpu su tradicionalna manifestacija revijalnog karaktera koja se održava svake godine tokom poslednje nedelje avgusta meseca u organizaciji Gradske opštine Zvezdara i u saradnji sa SC "Olimp-Zvezdara" - kažu u ovoj opštini.

Za učešće u ovoj manifestaciji mogu se prijaviti profesionalna pozorišta, nezavisne pozorišne organizacije i ostali oblici pozorišnih produkcija koji na svom repertoaru imaju predstave za decu. Dramske, igrane lutkarske predstave, plesne i kombinovane, predstave klasičnog teatra i predstave koje pripadaju novim pozorišnim tendencijama kao što su ulični teatar, cirkus teatar, teatar pokreta, pozorišni performansi i mnogi drugi mogu se prijaviti da učestvuju u tradicionalnoj manifestaciji.

Popunjen Prijavni formular potrebno je dostaviti na imejl adresu kutlura@zvezdara.org.rs, najkasnije do 10. juna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

KRUG OKO SLONARE TRČI 150 MALIŠANA: U zoološkom vrtu na Kalemegdanu u subotu još jedan dečji maraton