PRAVILNO VASPITAVANJE DECE: Roditelji uče kako da prevaziđu teške situacije

A. Z. K.

31. 05. 2023. u 06:30

U FOAJEU Malog pozorišta "Duško Radović" danas će biti organizovana radionica "Umeće roditeljstva".

ПРАВИЛНО ВАСПИТАВАЊЕ ДЕЦЕ: Родитељи уче како да превазиђу тешке ситуације

Foto: Free Images Pixabay

Ova manifestacija namenjena je roditeljima koji imaju decu do 12 godina.

Radionice traju sat vremena i besplatne su.  Ovaj program podržao je i Sekretarijat za kulturu. Roditelji su bili u prilici prethodnih dana da rezervišu svoje mesto kako bi danas sa stručnjacima naučili da prevaziđu teške situacije.

- Bavićemo se načinima i metodama sagledavanja, suočavanja, razumevanja i prevazilaženja aktuelne traumatične situacije - saopštili su organizatori. - Interaktivnim pristupom kroz razgovor, pitanja, odgovore, analizu, tumačenja, vežbe, ideja i zadatak jesu da se roditeljima i deci otvori put ka što bezbolnijem vraćanju u svakodnevne tokove.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)