ZA NAJHUMANIJE BESPLATNE ULAZNICE: Institut za transfuziju krvi i "Beogradski festival piva" poklanjaju karte za gradsku manifestaciju

T.N.

02. 06. 2023. u 05:00

INSTITUT za transfuziju krvi Srbije u saradnji sa "Beogradskim festivalom piva", sprovodi akciju dobrovoljnog davanja krvi, a pripremili su brojne poklone za najhumanije sugrađane.

ЗА НАЈХУМАНИЈЕ БЕСПЛАТНЕ УЛАЗНИЦЕ: Институт за трансфузију крви и Београдски фестивал пива поклањају карте за градску манифестацију

Crveni krst u Požarevcu

- Prvih sto osoba koje dobrovoljno daju krv dobiće VIP paket-ulaznica za sva četiri dana gradskog festivala "Bir fest", dok će ostali davaovi krvi biti nagrađeni regularnim paket-ulaznicama - saopštili su organizatori.

Akcije dobrovoljnog davalaštva krvi biće organizovane na pet lokacija u Beogradu, kako bi se sugrađani u velikom broju odazvali pozivu Instituta. Transfuziološki autobusi će biti postavljeni na sledećim lokacijama - u subotu, 3. juna biće omogućeno davanje krvi ispred Tržnog centra "Stadion" na Voždovcu, u periodu od 13 do 17 sati, a u ponedeljak 5. juna, građani će moći da daju krv na Novom Beogradu u Starom Merkatoru od 10 do 13 časova.

Takođe, biće omogućeno davanje krvi i u petak 9. juna, na Gradskoj opštini Čukarica, u POžeškoj ulici, ispred DOma zdravlja u periodu od 9 do 14 sati. Transfuziološki autobus biće postavljen i u subotu, 10. juna ispred Crkve Svetog preobraženja Gospodnjeg, na Vidikovcu u periodu od 9 do 14 časova, dok će 13. juna biti omogućeno davanje krvi na Zvezdari u Gradskoj opštini od 10 do 15 sati.

- Uvek je pravo vreme za dobra dela, dajte krv i lepo se provedite na festivalu - poručili su iz ovog Instituta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili