PODRŠKA KANCELARIJI ZA MLADE: Ministarstvo turizma i omladine potpisalo ugovor sa GO Zvezdara

S.V.

14. 08. 2023. u 22:00

MINISTARSTVO turizma i omladine potpisalo je ugovore sa lokalnim samoupravama širom Srbije, među kojima je i beogradska opština Zvezdara, za realizaciju 41 projekta u cilju unapređenja života mladih kroz sprovođenje omladinske politike na lokalnom nivou.

ПОДРШКА КАНЦЕЛАРИЈИ ЗА МЛАДЕ: Министарство туризма и омладине потписало уговор са ГО Звездара

GO ZVEZDARA

Za ovaj konkurs izdvojeno je 62 miliona dinara, a prema rečima resornog ministra Huseina Memića, fokus je na opremanju omladinskih klubova i kancelarija za mlade u manje razvijenom područjima.

Predsednik opštine Zvezdara Vladan Jeremić zahvalio je nadležnima što su izabrali da sa ovom prestoničkom samoupravom potpišu Ugovor o realizaciji projekta "Podrška radu Kancelarije za mlade Zvezdara".

-Opština Zvezdara puno pažnje poklanja programima i projektima koji su vezani za sprovođenje omladinske politike na lokalnom nivou i opštinska Kancelarija za mlade u tom procesu ima veoma važnu ulogu - rekao je Jeremić i istakao da će sredstva dobijena od Ministarstva u iznosu od 2.000.000 dinara omogućiti kvalitetnije opremanje zvezdarske Kancelarije za mlade i realizaciju većeg broja programa i projekata namenjenih mladima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)