REZERVE ZA JEDAN DAN: Apel dobrovoljnim davaocima krvi, ekipe na terenu

B.B.

11. 09. 2023. u 13:43

INSTITUT za transfuziju krvi Srbije poziva građane da dođu i daju krv, jer su je da su rezerve i dalje jednodnevne i nedostaju sve krvne grupe.

РЕЗЕРВЕ ЗА ЈЕДАН ДАН: Апел добровољним даваоцима крви, екипе на терену

Foto: Novosti arhiva

 Dobrovoljni davaoci mogu doći u Institut, koja se nalazi u Svetog Save 39, i da daju krv radnim danom od 7 do 19 i subotom od 8 do 15 časova.

Akcije će biti organizovane i na terenu, pa se sutra  krv može dati od 10 do 14 časova u opštini Vračar i od 8 do 13 časova u Vatrogasnoj brigadi Beograd na Zvezdari.

U sredu, 13. septembra, akciji se pridružuju zaposleni u „Beograd-putu” na Zvezdari, gde će se transfuziološki autobus nalaziti od 9 do 13 sati, kao i zaposleni u GSP-u „Beograd” u novobeogradskom pogonu od 10 do 14 časova. U četvrtak svoja vrata otvara Crveni krst Obrenovca od 9 do 14 časova, a u petak u istom vremenskom periodu krv se može dati ispred Gradske opštine Zvezdara i Starog Merkatora u Novom Beogradu.

U subotu, 16. septembra, od 10 do 15 sati transfuziološki autobus će biti u Kaluđerici, ispred „Point centra”, a u nedelju od 11 do 16 sati u rakovičkom Tržnom centru „Big”, najavljeno je iz Instituta za transfuziju krvi Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)