VIŠE NOVCA ZA POLAZNIKE BG PRAKSE Mladi praktikanti uspešno završili obuku u gradskoj upravi i javnim preduzećima

S.V.

03. 10. 2023. u 14:57

POLAZNICI BG prakse koji su u okviru ovog programa radili u Gradskoj upravi, javnim preduzećima, Opštini Savski venac i u Muzeju grada Beograda uspešno su završili obuku. Oni su se juče sastali sa članom Gradskog veća Vukom Mirčetićem i načelnicom Gradske uprave Beograda Mirjanom Radanović, gde su razgovarali o značaju i društveno korisnoj ulozi programa BG praksa.

ВИШЕ НОВЦА ЗА ПОЛАЗНИКЕ БГ ПРАКСЕ Млади практиканти успешно завршили обуку у градској управи и јавним предузећима

beoinfo

Mirčetić je najavio i moguće povišice novčanih nadoknada za polaznike.

Mirčetić i Radanović prvo su posetili praktikante iz Uprave Grada Beograda, u sekretarijatima za privredu i sport. Načelnica Odeljenja za turizam i ugostiteljstvo Ivana Ilić posebno je pohvalila svoje mlade saradnike.

- BG praksa umnogome doprinosi praktikantima, ali i mentorima, te ovaj program čini razvojni optimum za čitavo društvo, pokazujući kako Beograd brine o mladima i ulaže u njihov razvoj - Novčana naknada je jedna od prednosti koja motiviše mlade praktikante, a ove godine je iz budžeta izdvojeno duplo više sredstava nego prošle godine.

On je sa saradnicima obišao i praktikante u Direkciji za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, a zatim u Opštini Savski venac. Poseta je završena obilaskom Muzeja grada Beograda, a direktorka ove kulturne ustanove Jelena Medaković i kustos Goran Antonić pohvalili su ovaj projekat i istakli da su zadovoljni zbog dugogodišnje saradnje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ JE TENISKI ZLIKOVAC: Iznenađujuće reči DŽona Mekinroa, ovo je rekao o Nadalu i Federeru