BIOSKOP U NOVOM RUHU: Do kraja godine Mladenovčani će dobiti modernu salu za projekcije

B.B.

08. 12. 2023. u 15:15

SALA bioskopa Centra za kulturu i turizam Mladenovac biće kompletno renovirana do kraja godine. Ovo je prvo sređivanje nakon sedam decenija.

БИОСКОП У НОВОМ РУХУ: До краја године Младеновчани ће добити модерну салу за пројекције

foto: Opšina Mladenovac

Predsednik opštine Mladenovac Vladan Glišić i direktor centra Branko Miloradović, su se na licu mesta uverili kako napreduju radovi i tom prilikom istakli značaj ove velike investicije.

Centar za kulturu i turizam Mladenovac već je opremljen najsavremenijom tehničkom opremom, a nakon završetka radova, sala bioskopa biće moderan i funkcionalan prostor u kojem će publika moći da uživa u bogatom filmskom i kulturnom programu.

U planu je i nabavka do 30 novih reflektora najnovije generacije, kao i radovi na Muzeju velikana srpskog glumišta Velimira Bate Živojinovića, koji će se nalaziti u prostoru ove ustanove.

Godišnje Centar za kulturu i turizam Mladenovac ima oko 36.000 posetilaca, a među gostima su i najznačaniji ljudi iz sveta kulture.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove