PROTIV NELEGALNE PRODAJE: Komunalna inspekcija Čukarice reagovala na zahtev građana

B.B.

12. 02. 2024. u 15:07

NA zahtev građana zaštićenog naselja Cerak Vinogradi, komunalna inspekcija opštine Čukarica, u saradnji sa JKP "Gradska čistoća" i JKP "Zelenilo Beograd", sprovela je akciju suzbijanja nelegalne ulične prodaje na obodu naselja ka pijaci "Vidikovac".

ПРОТИВ НЕЛЕГАЛНЕ ПРОДАЈЕ: Комунална инспекција Чукарице реаговала на захтев грађана

Foto: Opština Čukarica

Član Opštinskog veća Aleksandar Blagojević istakao je da nelegalni prodavci zauzimaju pešačku stazu, čime se onemogućava prolaz građana koji obavljaju kupovinu na obližnjoj pijaci, a uz sve to za sobom ostavljaju otpad.

- Uspostavljanje i održavanje komunalnog reda u opštini su jedan od osnovnih ciljeva aktivnosti naše komunalne inspekcije - naveo je Blagojević. - Zato ćemo nastaviti sa akcijama ovakvog tipa, jer je u interesu svih nas da Čukarica bude uređena i čista. Komunalni red mora da se poštuje i insistiraćemo na trajnom rešavanju ovog problema.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)