BESPLATNA REKREATIVNA I OVE GODINE: Produžen ugovor o projektu "Eko kampovi" u Obrenovcu

S.V.

27. 02. 2024. u 15:15

UČENICI nižih razreda osnovnih škola na teritoriji Obrenovca i ove godine će da odlaze na besplatnu rekreativnu nastavu, u okviru programa "Eko kampovi", jer je u SKC "Obrenovac" potpisan ugovor o nastavku realizacije ovog projekta.

БЕСПЛАТНА РЕКРЕАТИВНА И ОВЕ ГОДИНЕ: Продужен уговор о пројекту Еко кампови у Обреновцу

GO OBRENOVAC

Deca koja pohađaju prvi, drugi, treći i četvrti razred, tokom školske godine boraviće sedam dana na najlepšim planinama Srbije. Već krajem ove nedelje, prva grupa đaka kreće na Goč.

- Učenički izleti podrazumevaju boravak i oporavak dece na najlepšim srpskim planinama - rekao je Dušan Mitrović, direktor JP SKC "Obrenovac". - Ono što je dobro je da sva deca idu u vreme trajanja škole i to je dobro za roditelje, decu ali i za učitelje i učiteljice koji na pravi način brinu o njima.

Ivan Jegorović iz Centra dečjih letovališta i odmarališta podsetio je da se ovaj projekat realizuje već 12 godine i otkrio da će mališani iz Obrenovca imati dečje predstave u objektima u kojima budu smešteni na planinama.

- Veoma je važno da decu od malih nogu edukujemo i uputimo u svet pozorišta, Obrenovac ima predivno pozorište koje radi i funkcioniše i mi ćemo dati svoj doprinos. Potrudićemo se da svi odu veseli, srećni i zdravi sa naših najlepših planina i da nam se vrate sledeće godine - poručio je Jegorović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)