VASKRŠNJI BAZAR RUKOTVORINA: Prikupljaju novac za ugrožene i mališane u domovima za nezbrinutu decu

A. Z. K.

21. 03. 2024. u 16:42

TRADICIONALNI Vaskršnji bazar rukotovorina koje izrađuju žene iz socijalno ugroženih porodica i žene izbeglice biće organizovan u petak i subotu u TC "Galerija".

ВАСКРШЊИ БАЗАР РУКОТВОРИНА: Прикупљају новац за угрожене и малишане у домовима за незбринуту децу

Igor Ursić

Ovaj bazar organizuje Fondacija Njenog kraljevskog visočanstva princeze Katarine, sa ciljem prikupljanja pomoći za opremanje bolnica i nabavku medicinske opreme.

Bazar će tokom dva dana biti otvoren od 10.00 do 22.00. Ovu manifestaciju otvoriće princeza Katarina i prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević i predstavnici Vlade.

- Humanitarni bazar rukotvorina već dugi niz godina tradicionalno se održava pred Božić i Vaskrs i poseban akcenat stavlja na brigu prema ugroženim socijalnim grupama i mališane u domovima za nezbrinutu decu širom Srbije. Sav prihod od prodaje biće preusmeren upravo ka pomenutim kategorijama stanovništva - saopštili su organizatori.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove