BOJANA JAKŠIĆ IZABRANA ZA PREDSEDNICU OPŠTINE VOŽDOVAC

Novosti onlajn

11. 07. 2024. u 14:30

Na konstitutivnoj sednici Skupštine Gradske opštine Voždovac održanoj 11. jula 2024. godine za predsednicu Opštine Voždovac većinom glasova izabrana je Bojana Jakšić, odbornica sa liste ALEKSANDAR VUČIĆ-VOŽDOVAC SUTRA .

БОЈАНА ЈАКШИЋ ИЗАБРАНА ЗА ПРЕДСЕДНИЦУ ОПШТИНЕ ВОЖДОВАЦ

Opština Voždovac

Glasovima većine odbornika za zamenika predsednika GO Voždovac izabran je Slobodan Simonović, a  za članove Veće Opštine - Nebojša Zdravković, Aleksandar Maksimović, Snežana Petronijević, Miloš Stojanović, Miodrag Mirović, Vladica Veličković, Nataša Supurović, Nemanja Babić, Ivana Banjac, Dragan Rajić i Ivan Kostadinović.

Nakon izbora za predsednicu Opštine Bojana Jakšić je naglasila da je cilj njenog tima razvoj Voždovca u svim aspektima — privrednom, obrazovnom, zdravstvenom, socijalnom, ekološkom, turističkom i kulturnom, kako bi se unapredio kvalitet života svakog žitelja  opštine.

Opština Voždovac

- Za mene je posebna misija da budemo dostupni našim građanima, da slušamo a ne samo da čujemo njihove potrebe, da im pomažemo u rešavanju problema i olakšamo pristup institucijama. Želim da Opština bude mesto gde se svako oseća kao kod svoje kuće - rekla je Bojana Jakšić i dodala da će nastojati da odgovorno, sa mnogo energije i discipline radi kako bi opravdala ukazano poverenje. 

Opština Voždovac

Na početku sednice potvrđeni su mandati 55 odbornika sa sledećih izbornih lista: ALEKSANDAR VUČIĆ-VOŽDOVAC SUTRA 33 odbornika; „MI GLAS ZA VOŽDOVAC-DR DRAGAN KOSTIĆ" 2 odbornika; BIRAMO VOŽDOVAC 7 odbornika; DR SAVO MANOJLOVIĆ-I JA SAM VOŽDOVAC-KRENI-PROMENI 13 odbornika.

Glasovima odbornika za predsednika Skupštine GO Voždovac ponovo je izabran dr Slađan Timotijević, a za zamenika predsednika Skupštine Sofija Nikolić.

U nastavku sednice za sekretara Skupštine postavljena je Mari Kler Đorđević, dok je za zamenika sekretara postavljen Ljubiša Pejičić. 

Nakon konstituisanja Skupštine imenovana je Komisija za administrativna i mandatna pitanja, kao i Komisija za privredu, budžet i finansije Skupštine Gradske opštine Voždovac, a nakon  toga izabrano je novo rukovodtsvo Opštine Voždovac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BEZ GRUDNJAKA: Vimbldon je uvek spektakl, ali ono što je uradila Ana Ivanović niko ne može da zaseni (FOTO)