KOD "LAKAT KRIVINE" 1.300 STANOVA: U planu gradnja osam stambeno - poslovnih lamela na obodu Zemuna

S.V.

13. 08. 2024. u 14:00

NA obodu Zemuna, kod "lakat krivine" gradiće se stambeno-poslovni kompleks sa osam lamela. Na parceli koja se nalazi između ulica Ugrinovačke i Baranjske, te saobraćajnice T6, a koju je od Grada kupila jedna užička kompanija nići će 150.000 kvadrata, odnosno 1.291 stan, 93 lokala i dve dečje ustanove. Takođe, predviđena je i podzemna garaža na tri nivoa, gde će biti mesta za 1.596 automobila.

КОД ЛАКАТ КРИВИНЕ 1.300 СТАНОВА: У плану градња осам стамбено - пословних ламела на ободу Земуна

Foto: Printskrin/streetview

 

Sada se na ovoj lokaciji nalazi jedan komercijalni objekat koji će biti uklonjen kada počne gradnja novog stambenog kompleksa, a biće izmeštene i postojeće trafostanice.

- Strukturu kompleksa čini osam lamela sa dodatkom u prizemlju i na prvom spratu, u formi zatvorenog gradskog bloka, sa devet spratova i podzemnim garažama - piše u dokumentaciji. - Objekti na parceli formiraju jedno unutrašnje dvorište, koje je namenjeno korisnicima kompleksa i drugo koje opslužuje dečje ustanove.

Površine stanova su od 33 do 158 kvadrata, odnosno od jednosobnog do četvorosobnog.

Predviđena su i 93 lokala. Lokali za trgovinu i poslovanje u delu tri lamele kao i aneksu su projektovani kroz dve etaže, pri čemu su projektovani na etaži prizemlja dok je magacin na etaži podruma. Najveći lokal u aneksu projektovan je kroz tri etaže. Svi dvoetažni, kao i troetažni lokali povezani su internim stepenicama sa magacinskim prostorom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
HLADNA ZIMA SA PUNO SNEGA, EVO KOLIKO ĆE PADATI U BEOGRADU: Meteorolozi izneli prognoze, da li stiže polarni vrtlog?

HLADNA ZIMA SA PUNO SNEGA, EVO KOLIKO ĆE PADATI U BEOGRADU: Meteorolozi izneli prognoze, da li stiže polarni vrtlog?

METEOROLOŠKI sajt "Severe Weather Europe" (SWE) nedavno je pisao kako se nešto čudno dešava sa polarnim vrtlogom, a promene koje se na njemu dešavaju uticaće na predstojeću zimu u Srbiji. Po tome, zima bi na Balkanu, pa tako i u Srbiji, trebala da bude slaba. Međutim, sa druge strane, naši meteorolozi imaju različita predviđanja za zimski period, pa tako jedan naš profesor smatra da ćemo ove zime imati puno snega i da će zima biti hladnija nego za poslednjih 10 godina!

22. 08. 2024. u 09:01

Komentari (0)

NISTE REZERVISALI LETOVANJE? Spakujte se i otputujte na najpopularniju destinaciju ovog leta po LAST MINUTE cenama, popusti su neodoljivi!