IZMENE ZBOG RADOVA I KONCERTA: Tramvajske i autobuske linije menjaju trase tokom subote i nedelje

A. Z. K.

17. 08. 2024. u 08:15

POJEDINE linije javnog gradskog prevoza tokom vikenda promeniće trase zbog planiranih radova i koncerta na Ušću.

ИЗМЕНЕ ЗБОГ РАДОВА И КОНЦЕРТА: Трамвајске и аутобуске линије мењају трасе током суботе и недеље

Foto: Profimedia/Ilustracija

U Karađorđevoj ulici planirani su radovi pa će tramvajska linija 2 voziti od Donjeg grada, a pet linija izmenjeno će ići kod Ušća.

Kako su najavili u Sekretarijatu za javni prevoz putari će danas početi sređivanje dela Karađorđeve ulice od Crnogorske, jednog dela ka Kalemegdanu i u zoni ukrštanja tramvajske pruge sa Bulevarom vojvode Bojovića. Radovi će trajati u subotu i nedelju.

- Linija 11 neće voziti. Tramvaji na liniji 2 u oba smera će saobraćati od okretnice "Kalemegdan (Donji grad)" preko Dorćola, Vukovog spomenika, Tašmajdana, Trga Slavija i dalje preko Vukovog spomenika i Dorćola do Kalemegdana (Donji grad) i nosiće oznaku 2L - saopštili su u Sekretarijatu.

Tokom održavanja koncerta na Ušču, danas od 6.00 do dva sata posle ponoći izmenjenim trasama ići će i linije 15, 84, 704, 706 i 707. Ovi autobusi u oba smera prolaziće kroz Bulevar Mihajla Pupina, Trešnjinog cveta, Bulevar Nikole Tesle i dalje redovnim trasama. Autobusi sa oznakom 60L ka okretnici "Novi Beograd (Toplana)" ići će izmenjenom trasom, dok će ka Zelenom vencu koristiti redovnu trasu linije 60.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MORAMO BITI OTPORNIJI NA SUŠE: Podaci o učestalosti žednih godina i degradaciji zemljišta u našoj zemlji