РЕЦЕПТ ЗА ЈУНЕЋИ ГУЛАШ: Идеја за данашњи ручак (ВИДЕО)
ЈУНЕЧИ гулаш можете да сервирате уз тестенину или пире кромпир
18. 10. 2025. у 11:25
ОВО ЈЕ ЈЕДИНИ РЕЦЕПТ КОЈИ КОРИСТЕ И НЕ ПОСТОЈИ БОЉИ: Овако Немци киселе купус, увек додају ова два састојка и то га чини јединственим
КИСЕЛИ купус се сматра суперхраном богатом витаминима, минералима и пробиотицима.
17. 10. 2025. у 21:00
ПИЛЕТИНА СА БУРАТОМ И ЧЕРИ ПАРАДАЈЗОМ: Вечера из једног тигања
За само 30 минута до вечере која изгледа као из ресторана! Сочно пиле, динстани парадајз и кремаста бурата у комбинацији са мирисним зачинима чине овај рецепт савршеним избором за свечану, али једноставну вечеру.
16. 10. 2025. у 13:17
СУПА ОД БУНДЕВЕ, СОЧИВА И СПАНАЋА: Јесен у чинији
Ова богата супа са пуно поврћа идеалан је избор за топаои здрав оброк. Комбинација бундеве, патлиџана, сочива и кремасте павлаке уз завршни додир зеленог песта чини је правом малом празничном чинијом.
16. 10. 2025. у 08:51
ГИБАНИЦА КОЈУ ЋЕТЕ ПРАВИТИ СТАЛНО: Коре се овако савијају, а онда настаје чаролија... (РЕЦЕПТ)
ЈЕДАН од оних рецепата које ћете стално правилти.
15. 10. 2025. у 16:00
БРЗА И КРЕМАСТА СУПА ОД БРОКОЛИЈА И КРОМПИРА: Рецепт за укусан и хранљив оброк
Кремаста супа од броколија и кромпира је прави избор. Са додацима белог лука и чедар сира, добићете супу пуне ароме и савршене текстуре. Испробајте овај једноставан рецепт и уживајте у топлом укусу који загрева!
14. 10. 2025. у 08:14
ЈЕСЕЊИ КОЛАЧ СА ОРАСИМА: Топли, мекани и пуњени богатим филом од ораха
Ови домаћи колачи идеални су за јесење дане. Савршено се слажу уз шољу чаја или кафу, а једноставно се праве од састојака које већ имате у кухињи.
13. 10. 2025. у 17:00
ХРСКАВЕ КУГЛИЦЕ ОД КРОМПИРА: Рецепт за куглице са зачинским биљем
Лаган и укусан рецепт за куглице које се савршено слажу са ароматичним кремастим сосом — идеално као предјело или лагана вечера.
13. 10. 2025. у 17:00
ХРСКАВИ КРОМПИР СА БЕЛИМ ЛУКОМ И ПАРМЕЗАНОМ: Невероватно укусан прилог који ће сви обожавати
Ако тражите савршен прилог који ће се допасти и деци и одраслима, не тражите даље! Овај печени кромпир са белим луком и пармезаном је златно-хрскав споља, мекан изнутра и пун мирисних зачина. Идеалан је уз месо, рибу или као самосталан залогај уз умак.
13. 10. 2025. у 16:20
ПОСНА МИМОЗА САЛАТА: Слојевита, укусна и ефектна
Ако тражите укусну и заситну посну салату за славу или друге прилике у време поста, ова слојевита салата са туњевином је прави избор. Комбинација поврћа, посног мајонеза и прженог сусама даје јој богат укус и леп изглед на трпези.
12. 10. 2025. у 11:08
КУГЛИЦЕ СА МАКОМ И ЧОКОЛАДОМ: Ове куглице са маком лако се прилагођавају – могу бити и посне и мрсне
Ако волите мак, ове куглице ће вам постати омиљени десерт. Без печења, са само неколико састојака и преливене чоколадом — савршене су за послужење уз кафу или као брза посластица током дана. Припрема траје свега 30 минута!
12. 10. 2025. у 09:38
КИСЕЛИ КУПУС НА НЕМАЧКИ НАЧИН: Додају му зачин због којег буде савршено укусан и не квари се до пролећа
НЕМАЧКИ купус се најчешће служи уз кобасице, свињетину или пире кромпир, а припрема се веома једноставно, уз само неколико састојака и мало стрпљења.
11. 10. 2025. у 15:51
ПИТА СА МАКОМ И ОРАСИМА: Посна посластица за славску трпезу
Уколико тражите савршен колач за посну славу, породично окупљање или било коју свечаност у време поста, ова пита са маком и орасима је прави избор.
11. 10. 2025. у 12:32
РЕЦЕПТ ЗА КОЛАЧ СА ШЉИВАМА: Бисквит се топи, а укус се памти! (ВИДЕО)
ОБАВЕЗНО запишите овај рецепт.
11. 10. 2025. у 11:30
КОЛАЧ СА БЕЛОМ ЧОКОЛАДОМ И ПИСТАЋИМА: Донoсимо вам савршен рецепт за посни колач
За све љубитеље посних посластица, овај колач са белом чоколадом и пистаћима је прави избор! Нежан, кремаст и богат укусом, спаја арому ваниле, хрскаве пистаће и посну белу чоколаду у савршену празничну комбинацију.
11. 10. 2025. у 11:02
ЧОКОЛАДНЕ КОРПИЦЕ СА БРУСНИЦОМ: Слатки залогаји за посну и мрсну трпезу
Брзе, једноставне и без печења – ове чоколадне корпице са лешницима и брусницама биће звезда сваке свечане трпезе. Уз мали трик у избору састојака, могу бити и посне и мрсне!
11. 10. 2025. у 10:41
OREO БАЈАДЕРА: Модерна чоколадна фантазија
Класична бајадера добија сасвим ново рухо уз омилјени OREO кекс, белу чоколаду и млеко у праху. Не пече се, лако се прави, а изгледа као из посластичарнице. Прави је хит на тацни са ситним колачима!
11. 10. 2025. у 07:00
РЕЦЕПТ РУСКИХ БАБУШКИ: Овако је Путинова баба КИСЕЛИЛА КУПУС - 1 тајни састојак
РЕЦЕПТ руских бабушки за кисели купус преноси се с колена на колено и важи за један од најстаријих и најукуснијих начина припреме ове зимнице.
10. 10. 2025. у 16:04
ХЛЕБ СА МАСЛИНАМА, СЛАНИНОМ И СИРОМ: Слано задовољство за сваки оброк
Ако волите пуцање коре под ножем и мирис свежег, топлог хлеба – овај рецепт је за вас. Ово није обичан хлеб, већ раскошно слано пециво пуно сира, хрскаве сланине и сочних маслина. Савршен као прилог уз супу, део бранча или као грицкалица уз чашу вина.
10. 10. 2025. у 15:30
НАДАЉСКИ КОЛАЧ: Ситни славки колач
Богат, чоколадно-орашасти колач који се савршено сече на штанглице и краси сваку славску тацну. Старински укус који остаје у памћењу.
10. 10. 2025. у 15:02
БРАУНИ: Чоколадни хрскави колач
Једноставан и брз рецепт за најбоље брауни колаче – хрскави споља, мекани изнутра, пуни чоколадног укуса!
10. 10. 2025. у 14:30
КАРАМЕЛ ШТАНГЛИЦЕ: Десерт који се топи у устима
Комбинација хрскаве основе, кремастог филa и богатог карамел прелива чини их савршеним за све прилике: од дечијих рођендана до свечаних вечера. Једноставне су за припрему, не захтевају посебне вештине, а изгледају као из најбоље посластичарнице!
10. 10. 2025. у 13:30
ПУФНАСТИ МАФИНИ СА БРЕСКВОМ: Доносимо вам проверен рецепт који успева увек
Миришу на дом, праве се без муке, и нестају са тањира зачас! Ови сочни мафини са бресквама идеалан су избор за све који воле домаће колаче, али немају много времена за припрему. Комбинација воћне свежине, ваниле и путера претвара обичан дан у малу посластичарницу код куће.
10. 10. 2025. у 12:30
ПИЛЕЋЕ ЋУФТЕ: Укусно, топло и кремасто
Нежне пилеће ћуфте у сосу од поврћа и карфиола не захтевају много времена, а пружају максимум укуса. Савршене за хладне јесење дане.
10. 10. 2025. у 11:43