BALKAN BALKANSKIM NARODIMA! Medojević jasno rekao - Ne možemo više da čekamo Brisel

Novosti online

05. 11. 2021. u 19:05

PREDSEDNIK Pokreta za promjene podržao je inicijativu "Otvoreni Balkan" i istakao da zemlje regiona više ne mogu da čekaju Brisel.

БАЛКАН БАЛКАНСКИМ НАРОДИМА! Медојевић јасно рекао - Не можемо више да чекамо Брисел

Foto: Fejsbuk/Nebojša Medojević

- Otvoreni Balkan su evropske integracija na Balkanu, jer ne možemo da čekamo Brisel. Mi treba da ubrzamo EU integracija na Balkanu - poštujući vrednosti EU - slobodni protok ljudi, roba, kapitala. Balkan balkanskim narodima. Dogovor i saradnja umesto sukoba. Samo jako - napisao je Medojević na svom tviter nalogu.

Podsećamo, u Beogradu su se juče sastali predsednik Srbije Aleksandar Vučić, premijer Albanije Edi Rama i zamenik premijera Severne Makedonije Nikola Dimitrov.

Oni su u okviru inicijative Otvoreni Balkan održali trilateralni sastanak, i razgovarali sa predstavnicima kompanija iz Srbije, Albanije i Severne Makedonije, kao i sa predstavnicima Atlantskog saveta.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: POLICAJAC ODLOŽIO ORUŽJE PA SE PREKRSTIO - Uz Božiju pomoć organi reda sačuvali manastir

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove