HIT IZJAVA KRIVOKAPIĆA: Da vidim kako će biti kod ljubavnice, pa da se vratim kod žene (VIDEO)

Novosti online

18. 01. 2022. u 19:08

PRELOG URA da se u Crnoj Gori formira manjinska vlada, kako bi se izbegao nastavak političke krize, izazvao je buru među crnogosrkim političarima.

ХИТ ИЗЈАВА КРИВОКАПИЋА: Да видим како ће бити код љубавнице, па да се вратим код жене (ВИДЕО)

Foto Printscreen / gov.me

O tom predlogu se diskutovalo i u Vladi Crne Gore, a jedan od onih koji su polemisali na tu temu je i aktuelni premijer, Zdravko Krivokapić.

Njegova izjava izazvala je buru u javnosti.

- Ne mogu da shvatim, to mi nije blisko pameti, da neko kaže ja ću da imam probu sa manjinskom vladom, a ako to ne bude ja ostajem do 2024. godine. Pošto ja asocijativno razmišljam, onda bi to značilo ovako. Ja, ne daj Bože, imam ljubavnicu, pa kažem svojoj supruzi „ Molim te sačekaj me da vidim kako će mi biti kod ljubavnice, pa onda da se vratim kod tebe. Eto to ja tako vidim – rekao je Krivokapić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024