ZAŠTIĆENA CRKVA SVETOG NIKOLE: Avion za vanredne situcije uspeo je da obuzda požar na brdu kod Herceg Novog

Novosti online

11. 08. 2022. u 16:29

CRKVA Svetog Nikole iznad Veriga kod Herceg Novog zaštićena je od požara.

ЗАШТИЋЕНА ЦРКВА СВЕТОГ НИКОЛЕ: Авион за ванредне ситуције успео је да обузда пожар на брду код Херцег Новог

Foto: V. K.

Avion Direktorata za vanredne situcije uspeo je da obuzda požar na brdu iznad Kamenara i da spreči vatru da dođe do naselja Andrići. Kako saznaje "TVCG", uspeo je da ugasi vatru koja je ugrožavala crkvu Svetog Nikole.

Ranije danas načelnik službe zaštite i spašavanja Herceg Novi Zlatko Ćirović kazao je da su požari u Herceg Novom pod kontrolom, ali da ništa nije sigurno jer vetar razbuktava vatru.


Podsetimo, iako su u sredu iz Ministarstva spoljnih poslova Crne Gore najavili dolazak jednog specijalnog protivpožarnog hidroplana tipa “Kanader CL-415 T” iz Hrvatske kao ispomoć u gašenju velikih požara koji danima gore u Boki Kotorskoj, to se ipak neće desiti.

BONUS VIDEO: Dramatično između Bara i Sutomora
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)