POLICIJA OBAVILA PRETRES KUĆE UBICE SA CETINJA: Evo šta je pronađeno u domu Vuka Borilovića

Novosti online

16. 08. 2022. u 08:21

IZ UPRAVE policije je zvanično saopšteno da je pretresom kuće Cetinjanina Vuka Borilovića pronađeno 4.200 evra i osam metaka za lovačku pušku.

ПОЛИЦИЈА ОБАВИЛА ПРЕТРЕС КУЋЕ УБИЦЕ СА ЦЕТИЊА: Ево шта је пронађено у дому Вука Бориловића

Foto: Društvene mreže

Kuća Borilovića, kako je saopšteno, pretresena je po naredbi nadležnog sudije za istragu, prenose crnogorske Vijesti.

Nema kamera na kući Borilovića

Policija na kući masovnog ubice Vuka Borilovića nije pronašla kamere, ali su izuzeli snimke nadzornih kamera postavljenih na nekoliko objekata u blizini.

- Proverom kamere nisu pronađene. Sa nekoliko lokacija policija je izuzela snimke sa video nadzora za koje se smatra da mogu dati podatke o navedenom događaju, rekli su iz UP.

Iz te bezbednosne institucije ponovili su da je vreme početka upotrebe vatrenog oružja “okvirno” i da je do tog podatka policija došla preduzimanjem izviđajnih mera i radnji.

BONUS VIDEO:

ZANEMELO CETINjE: Život u crnogorskoj prestonici utihnuo dan nakon velike tragedije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)