DRITAN U BERANAMA: "Ko želi da se ponšti Temeljni ugovor, da se vratimo u podele, neka izabere taj put"

M.S.

16. 08. 2022. u 14:37

- Ja sam siguran da građani Crne Gore žele da idu napred! Žele da idu putem evropskog standarda, života. To je naš fokus. Sve što sam imao rekao sam. U petak idem u Skupštinu, saopštiću još neke stavri, mislim da će biti zanimljive.

ДРИТАН У БЕРАНАМА: Ко жели да се поншти Темељни уговор, да се вратимо у поделе, нека изабере тај пут

M.S.

Ovakje predsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović, danas u Beranama odgovorio na pitanje da li je i sa kim pregovarao o eventulnom sastavu nove Vlade.

-Sve što sam imao da kažem već sam rekao. Ja sam transparentan. Tu smo da uardimo dobre stvari za Crnu Gore i mnoge dobre stvari smo već uradili. Ko želi da uradi dobre stvari za državu dobro je došao, ko ne želi, ko želi da se ponšti Temeljni ugovor, da se vratimo u podele, svađe neka izabere taj put. Ko želi da ulažemo u progres, u zdravstvo u infrastruukturu da gradimo nastavak auto puta, da povezujemo Crnu Goru da podižemo stadard, ima izbor. To je jednostavno. Ne treba tu puno pregovarati. Izbor je racionalno ili iracionalno. U Crnoj Gori često prevladava iracionalno, ali to ne znači da treba da gubimo motivaciju, kazao je Abazović.

ŽELIMO BESPLATNO LEČENjE

Ministar zdravlja Dragoslav Šćekić u Beranama

Želimo da stvorimo uslove za lečenje, da jačamo javno zdravstvo, da obezbedimo besplatno lečenje. 

Ovo je danas u Beranama izjavo ministar zdarvlja u Vladi Crne Gore Dragoslav Šćekić, koji je sa premijerom Dritanom Abazovićem posetio Opštu bolnicu u Beranama, koja će kako ej najavio pored Kotora postati regionalni zdravstveni centar u Crnoj gori.
-Ne smemo dozvoliti da građani plaćaju zdravstvene usluge. Ne želimo da ih usmeravao prema bilo kojim drugim ustanovama, osim ako je to njihov izbor. Ne želimo da pravimo zdravstvo za bgate, želimo besplanto zdravstvo za sve naše građane, kazao je Šćekić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista