OD NASILNIKA PRAVE HEROJE I POZIVAJU NA MOJ LINČ: Milan Knežević o vesti da je dojava o bombi poslata sa „njegovog mejla“

V.K.

08. 12. 2022. u 19:59

POVODOM informacije da je na mejl Višeg suda stigla dojava o bombi, nakon čega se ustanovilo da je reč o lažnoj dojavi, reagovao je Milan Knežević.

ОД НАСИЛНИКА ПРАВЕ ХЕРОЈЕ И ПОЗИВАЈУ НА MOJ ЛИНЧ: Милан Кнежевић о вести да је дојава о бомби послата са „његовог мејла“

Foto: EPA/Boris Pejović

- Upravo sam informisan da je dojava o podmetnutoj bombi stigla sa lažnog imejl naloga koji je glasio na moje ime i prezime - saopštio je jedan od lidera Demokratskog fronta. - Nakon orkestriranih napada preko portala, poziva na društvenim mrežama da budem linčovan ne čudi ono što mi se jučerašnji napad na golubovačkom aerodromu, a još manje današnja dojava o bombi s mojim imenom i prezimenom.

Kako poručuje, "Inicijatore i podstrekivače ove dojave trebalo bi potražiti među političkim i parapolitičkim ekstremističkim organizacijama koje od nasilnika prave heroje i pozivaju na njegov linč."

- Pošto će oni odmah zapretiti maršom na Podgoricu, najbolje je sačekati neku novu dojavu u kojoj će biti potpisan Aleksandar Vučić, da bi otpočeli marš na Beograd - naveo je Knežević.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024