GESTAPOVSKE METODE IŽIVLJAVANJA: DNP Budva o napadu na Milana Kneževića

Марија Стевановић
Marija Stevanović

08. 12. 2022. u 15:18

PRIVATNI, parapolicijski "patriotski" odredi počeli su poput crnih SS trojki sa kraja devedesetih godina da ponovo krstare ulicama i da nad slobodoumnim građanima Crne Gore,  poslenicima javne reči, praktikuju otvorene gestapovske metode iživljavanja.  

ГЕСТАПОВСКЕ МЕТОДЕ ИЖИВЉАВАЊА: ДНП Будва о нападу на Милана Кнежевића

Foto DNP Budva

Ovo je saopštio Radko Garčević iz DNP Budva, dela vladajuće DF, koji je na lokalnim izborima osvojio apsolutnu vlast u ovoj opštini.

- U ovom konkretnom slučaju žrtve su narodni predstavnici. Šire gledano, žrtve i zatočenici postaju svi građani Crne Gore. Podsećamo, država je ta koja jedina može da ima monopol nad sredstvima sile. Budući da državni organi statiraju u sceni brutalnog nasilništva, pozivamo profesionalace u nadležnim organima da odbrane čast svoje profesije, ali i samu državu, i povedu hitnu istragu  procesuiraju i u skladu sa zakonom kazne vinovnike napada na Milana Kneževića - kaže Garčević.

On smatra da u protivnom, saučestvuju u ispunjavanju "patriotskih" pretenzija  – koje imaju jasan cilj da institucije okače o klin, a sebe proglase "državom“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!