DARIVANJE ZA NOVU GODINU, FEŠTE ZA PRAZNIK MIMOZE: Više od četrdeset programa u slavu žutog cveta

V.V.

01. 01. 2023. u 17:43

UMESTO novogodišnjih programa na gradskim trgovima, Herceg Novi je izabrao solidarnost.

ДАРИВАЊЕ ЗА НОВУ ГОДИНУ, ФЕШТЕ ЗА ПРАЗНИК МИМОЗЕ: Више од четрдесет програма у славу жутог цвета

Foto: Printskrin RTHN

Novac planiran za praznične koncerte usmeren za nabavku poklona i darivanje 2.600 mališana i oko 300  porodica lošeg materijalnog stanja.  Ipak, praznično raspoloženje u gradu osetilo se i kroz programe za najmlađe i svirke organizovane na Škveru i u Igalu.

Grad čeka Praznik mimoze, najveću zimsku turističko-propagandnu manifestaciju u Crnoj Gori, koju će ove godine otvoriti i zatvoriti koncerti regionalnih muzičkih zvezda u Igalu. Na otvaranju 17. februara nastupiće Marija Šerifović, a na zatvaranju 4. marta Toni Cetinski. Promocija 54. Praznika mimoze obavljena je u decembru u Beogradu, Novom Sadu i Sarajevu.  Tokom 16 dana cvetnog festivala biće organizovano više od 40 događaja, maskenbala, karnevala, koncerata, pozorišnh predstava, sportskih programa, ali  i  nademtanja u lokalnim igrama piciginu, karotrcu, briškuli i trešeti.

Dobra vest je i da je gradski sekretarijat za turizam, ekonomski razvoj i investicije dogovorio sa crnogorskom nacionalnom avio kompanijom organizaciju većeg broj letova iz Beograda za Tivat u period dok traje Praznik mimoze.

BONUS VIDEO - UMESTO NA SANKAMA, DEDA MRAZEVI STIGLI - SAJLAMA: Novogodišnja atrakcija u Baru

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove